|
Start ◄ 101 102 103 104 ► Final |
19-11-2013 |
camelia | | Înregistrat: 19-11-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Civil Subiect :civil
Fii primul care răspunde
buna seara.as dori si eu sa stiu ce pot face in cazul in care AFI la dat in judecata pe tatal meu,ca debitor la chiria pamantului din curte(el fiind decedat din anul 2010).eu luand la cunostiinta despre acest debit anul trecut si neavand posibilitatea sa achit integral ,din suma de 900 de ron,am achitat 200 ron.afi la trimis in judecata anul acesta la data de o1.04.2013.fara sa trimita nici o instiintare asupra acestui fapt.ce pot face eu in cazul acesta?pot merge la afi sa cer sa renunte,la judecata,luandu-mi angajamentul ca intr-un anumit timp voi achita debitul?va multumesc |
|
|
|
19-11-2013 |
Adriana | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :Venituri
Fii primul care răspunde
Buna ziua. Eu am depus actele pt subevntie,iar printro adeverinta declar ca am venituri 0.Fac videochat,Cei de la asistenta sociala vor vedea ca am venituri? Sau nu se inregistreaza la fisc? DAca vor vedea ca am venituri ce se va intampla? |
|
|
|
18-11-2013 |
cristina marin | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :drepturi asigurat CASMB bolnav cancer fara venit
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Sunt asigurat CASMB, iar in luna februarie 2013 am suferit o interventie neurochirurgicala pentru extirparea unei tumore cerebrale, care s-a dovedit a fi maligna. Fiind angajata cu contract de munca pe o perioada determinata, contractul a expirat in iunie 2013, medicul oncolog nedorind sa-mi prelungeasca concediul medical, (conform legislatiei in vigoare. Pur si simplu mi-a spus ca, daca nu mai am contract de munca si chiar daca sunt asigurata CASMB, el nu poate sa-mi elibereze concediu medical). • Subsemnata am fost angajata cu contract de munca pe perioada determinata, respectiv 8 luni şi 13 zile (intre data de 10.2012 si 06.2013); • Contractul de munca a încetat de drept (articolul 56, lit. I, Codul Muncii) conform deciziei nr 08-19.06.2013; • Incepând cu data de 19.02.2013, subsemnata m-am aflat în concediu medical (cod de îndemnizatie 14, neoplazii). • La data de 31.06.2013 medicul oncolog curant a refuzat sa-mi elibereze concediu medical în continuare, motivând lipsa unui contract individual de muncă; • Subsemnata ma aflu in continuare sub tratament oncologic si nu am niciun venit. M-am adresat in numeroase randuri CASMB pentru a afla care este procedura de urmat pentru a obtine drepturile aferente in cazul unui asigurat CAS-MB, persoana fara venit, aflata in tratament oncologic . Va rog, daca ma puteti ajuta sa aflu daca eu, ca asigurat CAS-MB, bolnav de cancer, fara niciun venit.beneficiez de drepturi si care sunt acelea. |
|
|
|
17-11-2013 |
cioca stefana | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :sint cercetata penal
Fii primul care răspunde
buna ziua sint o persoana cu handicap am 46 de ani am cancer de sin de 2 ani ma lupt cu aceasta boala ooperatii pina sa scos sinul 10 chimioterapie 25 de radioterapie cind eu ma cinuiam prin spitale sotul meu ma insela cu o colega cind lam depistat nu vrea sa recunoasca eu nu imi venea sa cred ca sa si afisa cu ea era o colega de servici atunci neam certat ma facut canceroasa si ca nu mai sint femeie eu cedind nervos am inceput sai arunc lucrurile sa plece vecina mea care era cea mai buna prietena trece pe strada eu simteam sa vorbesc si iam povestit si ia lucra impreuna cu sotul meu dar pe alta tura atunci sotul a plecat ca sa nu mai ne certam si culmea sa intilnit cu vecina spunindui ca nui adevarat ca sint nebuna din cauza bolii ca deaia tip sii spun cei spun nu am stiut ca sau intilnit el tot ma jignea cine te crede ca iam spus si lui vali vecina ca esti nebuna dupa tri saptamini am aflat in tot acest timp o rugam sami spuna ceau vorbit si spunea ca am inebunit mia recunoscut mia spus cine e sia cerut scuze intro zi lam gasit pe sotul ei pe internet si iam povestit si mia dat drepate ca este o femeie usoara si ca la mai inselat prinzindo chiar in fap si batindo zdravan sotul ei lucra si el acola dar la alta sectie intilnito pe vecina a intrbato si vecina ia spus ca nui adevarat ca sint nebuna stia tioti colegi de relatia lor dar ia asta a spus sotul nenorocitei ma contacteaza si imi spune ca nu crede nimic ca sint nebuna ca asa a spus vecina eu am vorbit cu mama ei si iam spus prin ce trc si ca nu si vede de treaba ea a mers sa vorbeasca cu ea am mers sieu am intrebato si a recunoscut ca da iam zis ca esti nebuna eu atunci mam enervat ca trceam de 4 luni numai prin cearta boala mi se agrava urcind si la tiroida si am lovito fara sa vreau cu o creanga uscata de nuc eu care nu pot sa ridic mina nici sami scot plovarul din cauza operatiei iam provocat 9 zile pe certificatul medico legal culmea ia fost eliberat din prima zi fara sa aiba nici o zi de spitalizare sau freun tratament a fost prezenta zi de zi la munca si facea traba acasa a fost trimisa de primar fiind nepoata acestuia si are multe relatii culmea am fost chemata si la parchet si nu am putut sa vorbesc nimic ma privea ca pe o criminala nu ca pe un om bolnav va multumesc daca ma puteti ajuta |
|
|
|
15-11-2013 |
Flory | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :Permis suspendat la aproape 5 ani de la savarsirea faptei
Fii primul care răspunde
Buna ziua! In anul 2008 am fost implicata intr-un accident de circulatie, in urma caruia mi s-a suspendat permisul pentru 60 de zile. Am contestat procesul verbal si am pierdut procesul. In decembrie 2008 am primit comunicarea de la judecatorie si m-am prezentat la politie sa-mi predau permisul. Acolo mi s-a spus ca nu-mi pot retine permisul decat in urma hotararii definitive si irevocabile, asa ca am venit acasa sa astept hotararea. Abia acum am aflat ca trebuia sa ma duc eu sa o iau. Si acum 2 saptamani, dupa aproape 5 ani, m-am trezit cu o dispozitie de suspendare a permisului, in urma faptei pe care am comis-o in 2008. Acum in loc de 60 de zile, au marit perioada cu inca 30 de zile, pentru ca nu am predat permisul in 15 zile de la ramanerea definitiva a hotararii, si cu obligativitatea sa dau testare. Ca un cetatean corect m-am prezentat la politie si mi-am predat permisul. Apoi m-am apucat de invatat din codul rutier si am avut o mare surpriza. Din capitolul VIII art. 120(1) si art. 121(1) si (2) reiese ca de fapt procesul verbal intocmit in 2008, si-a produs efectele imediat dupa data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti, iar dispozitia de suspendare din 2013 este de fapt ilegala. Cel putin asa am inteles eu. V-as ruga sa-mi spuneti daca e legal ce mi s-a intamplat si daca mai pot face ceva, in conditiile in care, deja mi-am predat permisul la politie. Va multumesc! |
|
|
|
12-11-2013 |
bianca21058 | | Înregistrat: 12-11-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Civil Subiect :retractul litigios
Fii primul care răspunde
Am cumparat drepturile litigioase intr-un partaj . Am inaintat in instanta cerere ca intervienient si acum 2 dintre parati au invocat retractul litigios .. .prevazut de art 1402 si urm. C. civ. urmand sa imi plateasca suma cu care am cumparat creanta impreuna cu toate cheltuielile cumpararii si cu dobanzile aferente de la data platii cesiuni. Am citit ca paratii pot invoca acest drept .... eu nu pot face nimic in acest caz ? |
|
|
|
11-11-2013 |
ghiuri | Vizitator | |
| Forum : Litigii Subiect :esalonare plata restanta
Fii primul care răspunde
Buna ziua.Am restanta la chirie catre primarie.Mi-a spus cineva sa fac cerere esalonare la plata,sa pot plati restanta in rate,luandu-se in calcul veniturile familiei.La biroul de chirii cand am intrebat,mi-au spus sa nu fac nici o cerere,deoarece este in favoarea lor si nu ma ajuta cu nimica. Dar fiind restanta mare,ei mai pot cere trimiterea in judecata,daca eu platesc lunar o suma mai mica?Verbal,eu mi-am luat angajamentul ca platesc lunar,atat cat pot,dar in scris nu am dat,ei in continuare ma pot denumi rau-platnic,sau pot inainta dosarul catre judecatorie?Mentionez ca nu am platit chiria din reavointa,restul cheltuielilor le am la zi.Din motive,pe care le pot dovedi cu acte,am ramas in imposibilitatea de a mai plati.Am citit pe net,tot pe un site juridic,ca avand 2 copii minori si venitul familiei fiind foarte mic,pot cere recalcularea cuantumului chiriei?Dar nu stiu unde sa merg,sau ce sa fac,repet,la birou nu mi se dau informatii,doar altora care intreaba de o locuinta goala,asa cum au dat "referinte"despre cazul meu,ca am chirie restanta si am fost intrebata,daca le vand contractul.Cand am intrebat cine le-a dat informatia,mi-au spus ca de la birou.Au voie sa spuna,daca nu exista un ordin judecatoresc?Dar la noi totul e posibil.Va multumesc. |
|
|
|
07-11-2013 |
marin | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :bun comun in devalmasie
Fii primul care răspunde
In timpul divortului sotia in urma unor discutii mai aprinse, a chemat politia iar in timpul in care eu am mers la sectie sa dau declaratie ea a luat autoturismul BMW (bun comun) dar pe numele ei si la dus intr-o locatie secreta, actele masinii ramanand la mine (talon si carte de identitate). Dupa divort am depus sesizare la Parchet de furt intre soti, am spus despre incident si am primit raspuns ca deoarece sesizarea mea a fost facuta mai tarziu de doua luni, nu se poate incepe urmarirea penala. Pana aici am inteles. Vreau sa intreb in baza a ce acte poate ea sa circule cu masina, deoarece eu am declarat la Politie ca actele sunt la mine deci nu le poate declara furate. Este posibil sa circule pe baza acelui raspuns de la Parchet in care se spune ca nu e furt intre soti? Eu pot sa fiu obligat de Politie sa inapoiez actele masinii si daca nu vreau ce mi se poate intampla? Am inteles ca o poate vinde iar la partaj imi revine parte din pretul de vanzare. Poate sa vanda masina daca nu are actele de la mine? Multumesc |
|
|
|
07-11-2013 |
mitica | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :contract vanzare cumparare
Fii primul care răspunde
Buna seara.Am un CVC pentru un imobil,proprietarul nu detine acte de proprietate exista vr-un risc pentru mine ca cumparator.Contractul a fostincheiat in 1991 si atunci nu existau titluride proprietate Va multumesc. |
|
|
|
07-11-2013 |
Ana | Vizitator | |
| Forum : Dreptul muncii Subiect :SALARIAT BGETAR STUDII SUPERIOARE TANAR ABSOLVENT
Fii primul care răspunde
Buna ziua! Eu am absolvit Facultatea de Constructii obtinand calificarea de Inginer Constructii Civile, Industriale si Agricole. Zilele acestea am primit o oferta de munca de la primarie, pentru functia de inspector in disciplina in constructii debutant (fara experienta) , in cadrul serviciului de urbanism. Pentru aceasta functie se solicita studii superioare, specificand calificarea de de inginer constructii civile, industriale si agricole, in fisa postului. Pana aici toate bune si frumoase. Vorbind de salariu, doamna de la personal m-a informat ca pentru acest post de inspector in disciplina in constructii debutant, salariul brut este de 825 RON. Mie nu mi se pare corect, deoarece eu stiu ca salariul minim pe ecomonie pentru persoanele cu studii superioare este de 1200 RON. Eu am terminat facultatea de constructii ( la zi, durata 4 ani), si pe unde am mai lucrat mi s-a oferit in salariu brut de 1200 RON ca debutant. Va rog sa imi spuneti daca este o nedreptate sau la STAT acestea sunt salariile pentru bugetari...nu tin cont de nivelul de studii si de calificare. Va multumesc! |
|
|
|
07-11-2013 |
neculai emil | Vizitator | |
| Forum : Pensii Subiect :pensia anticipata paritial mod ce calcul
Fii primul care răspunde
Gen:barbat Data nasterii:26.01.1953 Stagiul de cotizare:42 ani incluzind si armata (1.4 ani) Alte date: Intrebare: 1.La calculul pensiei anticipate partial se aplica coeficientul de corectie conform art.170 legea263/2010? se ia in calculul pensiei si apoi pensia este penalizata sau nu se ia in calcul pina la virsta standard care pentru mine est de 65 ani 2. coeficientrul conform legii art 170 este conform raport 43% media SALARIULUI MEU pe ultimile 12 luni raportat la val punctului de pensie din momentul iesirii la pensie sau media salariului mediu brut pe economie.Asta nu inteleg din lege.Stiu acum pentru 2013 este dar pentru 2014 cum va fi la media salariilor mele sau se va da un nou procent de care guvern 3. se imulteste cu coeficientul de corectie toate mediile anuale pina la iesire sau valoarea punctului rezultat la final. 4.am trei contracte de munca cotizez de la toate mi se ia in calcul daca se face media INDIVIDULA ADICA 2300+1200+570 si la suma asta se determina 43% care se imparte la 790 punctul de la 1.01.2014 ca atunci vreau sa ies la pensie. 5.perioada de pensie suplimentara este luata in calcul direct sau trebuie adeverinta.De la serviciul unde am lucrat nu mi s-a dar adeverinta spunindumi-se ca se ia in calcul automat. 6. o perioada de timp nu mai stiu exact anii cam prin 1975-80 se lua salariul net.La calculul punctului ce se ia in calcul la medie salaruil de pe cartea de munca si media salariului brut lunar pe economie sau a salariului net lunar pe economie/ Va multumesc |
|
|
|
07-11-2013 |
Elena Steluta | Vizitator | |
| Forum : Dreptul muncii Subiect :spor de stabilitate in invatamantul superior
Fii primul care răspunde
Buna ziua. Am fost angajata in 26.11.2001 ca operator chimist. In 2007 mi-a fost schimbata incadrarea in tehnician I A., functia in care sunt incadrata si in prezent. Mentionez ca in aceasta perioada nu am am avut nici o intrrupere in activitate (concediu fara plata, crestere copil sau altele). De ce nu pot beneficia de spor de stabilitate fiind angajata in acelasi loc de munca intre 2001-2013.Universitate nu vrea sa-mi acorde sporul de stabilitate pe motiv ca nu am 10 ani pe acelasi post. Desi eu am lucrat in acelasi laborator tot acest timp. Incadrarea ca operator chimist imi spun ca au facut-o gresit, neexistand ca functie de personal auziliar in invatamantul superior. Exista vreo lege in care sa se stipuleze faptul ca vechimea trebuie sa fie in aceeasi institutie sau exact pe aceeasi functie? Sau ce pot face pentru a avea castig de cauza? Multumesc |
|
|
|
06-11-2013 |
gh_popescu2006@yahoo.com | | Înregistrat: 06-11-2013 Mesaje: 1 Locaţie: | | |
| Forum : Drept penal Subiect :am permis nevizat pentru un pistol supus autorizarii
Fii primul care răspunde
- 10.03.2003 , cu factura 2423126 , cumpar un pistol cu gaz , calibru 9 mm , marca SC " CUGIR " SA , cf. aprobarii IPG nr. 11056 / 03.03.2003 ; - in 18.04.2003 , cf. facturii si a aprobarii IPG 11056 , mi se elibereaza permis de arma seria B 0046815 ( necesar cf. Legii 17/1996 ); in permis este inscrisa arma cumparata ; - in 29.09.2003 sunt chemat pentru viza permisului , viza ce este aplicata cu nr. 131525 ; - in 25 iunie 2004 se promulga Legea 295 , care incadreaza arma cumparata de mine in Categoria F - arme supuse notificarii , punctul 26. - arme scurte (pistol sau revolver) confectionate special pentru a imprastia gaze nocive, iritante sau de neutralizare, precum si munitia corespunzatoare, pentru care nu mai este necesar permis de arma ( numai un certificat de detinator ) , iar perioada de viza a permiselor se modifica de la 3 ani la 5 ani ; - În conformitate cu prevederile art. 27 alin.1 din Legea 295/2004, în perioada 15.09 – 31.12.2008, la nivel naţional s-a efectuat „Acţiunea de viză a permiselor de armă şi atestatelor de colecţionar”. - vazand ca nu am fost notificat a ma prezenta , in data de 04.12.2008 am mers la Serviciul AEST Arges , solicitand viza pentru permis . Functionarul serviciului mi-a inapoiat permisul nevizat , spunand ca nu este necesar ; - in data de 27.06.2011 , se ppromulga Legea 117 , care modifica Legea 295 / 2004 , arma pe care o detin se incadreaza la Categoria C - Arme supuse autorizării din Anexa , punctul 24 (Armele scurte (pistol sau revolver) confecţionate special pentru a produce zgomot sau pentru a împrăştia gaze nocive, iritante sau de neutralizare, precum şi muniţia corespunzătoare) , pentru care este necesar permis de arma VIZAT . - Eu am aflat de aceasta modificare saptamana aceasta ; pentru cei care nu au vizat permisul de arma in 6 luni de la promulgarea Legii 117 / 2011 , se prevede o pedeapsa de la 1 la 5 ani de inchisoare ; Totusi , pentru cei care au avut " numai " Certificat de Detinator " Legea 117 , la Articolul V , punctul 4 prevede : " La împlinirea termenului de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi, certificatele de deţinător ale posesorilor armelor neletale prevăzute în categoria C pct. 24 din anexa la Legea nr. 295/2004, cu modificările şi completările ulterioare, care nu şi-au îndeplinit obligaţia prevăzută la alin. (1) lit. b) sau, după caz, lit. c) conferă titularilor doar un drept de deţinere a armelor înscrise în acest document. " In consecinta , nu din motive subiective , ci ca urmare a unei situatii fortuite , nu stiu in ce articol ma pot incadra cei de la AEST : - asimiland permisul cu certificatul de detinator ( cum a facut in 04 decembrie 2008 ) si obligandu-ma sa perfectez documentele necesare pentru viza permisului de arma , urmand a intra in legalitate ? - sau ma vor incadra in Art. 137/4. - Nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.“ si imi vor intocmi dosar penal ? Va multumesc mult pentru rabdarea cu care ati lecturat mesajul meu si astept concluzia dvs. pe site sau la adresa de email gh_popescu2006@yahoo.com . cu respect ! |
|
|
|
05-11-2013 |
Dorian | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :Card de alocatii si poprire
Fii primul care răspunde
Buna ziua, am 17 ani si am un card de alocatii pe numele mamei, iar pe numele acesteia se pune o poprire pe alt card, tot pe numele acesteia. Interabrea mea este urmatoarea: daca eu depun de cardul de alocatii niste sume de bani, se retrage si de pe acesta acea poprire? |
|
|
|
04-11-2013 |
Iulian | Vizitator | |
| Forum : Drept penal Subiect :legitimarea persoanelor
Fii primul care răspunde
Salut!Am si eu o problema!Acum cateva seri in urma am fost cu niste prieteni la o cunostinta acasa pentru a da o petrecere.Peste noapte un vecin a sesizat politia cu privire la muzica.Au venit domnii de la Politie si direct ne-a pus pe toti sa ne legitimam,moment in care,eu am refuzat si le-am zis care este proprietarul apartamentului sa ii ia datele si sa o rezolve cumva deoarece eu nu am nici o treaba cu muzica sau cu apartamentul.Bineinteles ca m-au chemat la sectie m-au perchezitionat si m-au amendat pentru refuz de legitimare.Aceasta fapta eu o consider un abuz..eram pe un domeniu privat nu avea nici o legatura cu mine fapta pt care ei au fost chemati!Dati-mi un sfat! |
|
|
|
01-11-2013 |
Silvi | Vizitator | |
| Forum : Dreptul muncii Subiect :Conditii acordare indemnizatie ingrijire copil
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Asa cum am inteles eu legea, pentru a beneficia de indemnizatie ingrijire copil, o mamica trebuie sa fi realizat venituri supuse impozitului vreme de 12 luni inainte de data nasterii copilului. In cazul unei viitoare mamici care nu mai are calitatea de angajat, nu este inregistrata ca somer si nici nu urmeaza cursurile la zi ale unei institutii de invatamant, exista posibilitatea platii unor contributii catre stat (facute individual, in baza unor contracte cu instiututiile statului, daca este cazul) care sa-i dea dreptul la indemnizatie ingrijire copil dupa nastere? Daca da, care sunt acestea? Multumesc anticipat. |
|
|
|
31-10-2013 |
StoicaMir | Vizitator | |
| Forum : Civil Subiect :raspundere solidara
Fii primul care răspunde
Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie. In anul 2009, dupa 2 ani de munca in cadrul unui SRL mi-a s-a propus sa devin si asociat , primind ca bonus si" recunoastere " 3% din partile sociale. In 2011 mi-am dat demisia din firma dar am ramas cu cele 3% pentru ca celalalt asociat nu a vrut sa le i-a inapoi( Mai era asociat unic si in alte firme). Acum am primit de la ANAF o notificare prin care sunt informat ca s-a deschis procedura de angajare a raspunderii solidare cu SRL-ul. Mentionez ca nu am fost administrator, nu am luat decizii manageriale, salariale sau de angajare, nu a semnat contracte, n-am angajat firma in nici un fel. Am semnat doar pentru preluarea celor 3% parti sociale si o schimbare de sediu social. In notificare ei invoca art 27, aln. 2 litera d din Orgonanta Guvernului 92/2003. Este intreptatita aceasta masura sau abuziva? Cum puteam sa salvez eu societate prin prisma participatiei de 3% ? Responsabil nu este asociatul care era si administrator si care detinea 97% din SC ? Multumesc, |
|
|
|
31-10-2013 |
Navrap | Vizitator | |
| Forum : Pensii Subiect :un dreptcastigat la pensie si recunoscut de COMISIAde Contestatii aM.AP.N mai poate fi luat?
Subiect :un dreptcastigat la pensie si recunoscut de COMISIAde Contestatii aM.AP.N mai poate fi luat?
Fii primul care răspunde
Sunt pensionar militar limita de varsta .In urma contestatiilor pe care le-am facut la Casa sectoriala de pensii militare a m.ap. n . am obtinut fara instanta grupa condiitii deosebite in munca pentru o peripada de 2 ani 7 luni de activitate la UZ .MEC.PLOPENI obtinand un supliment la vechime de 8 luni conditii deosebite. Dupa 4 luni_ in urma altei contestatii pe care am facut-o privind nemultumirea mea pentru ca nu mi se returneaza sumele restante -Comisia de contestatii a observat ca a gresit si m-a instiintat ca actele la dosar nu certifica acordarea grupei deosebite de munca si ca atare pensia mi se va micsora.Argumentez ca CEI CARE MI-AU ACORDAT ACEST DREPT erau aceleasi personaje cu capul pe umeri ca si acum dar si cu epoleti insa se pare ca atunci aveau -ironic spus!-numai grade pe umeri lipsindu-le ceva, daca acum au gresit fara sa platesca cum ar trebui,... si s-au decis sa-mi rada ceva bani din pensia mea[care nu este un venit.]Intrebarea mea este:un drept castigat mai poate fi retras? Eu vad o COMISIE DE CONTESTATII un complet de judecata , care judeca o pensie cu actele doveditore in fata.Si, nu trebuie ca cel ce a gresit sa platesca ?in legea 263 /2010 la cap DISPOZITII FINALE scrie cu se pedepseste cel care a gresit dar de vina e pensionarul.ma iertatti ca v-am plictisit, dar vreau sa-mi vars amarul!Cu respect! |
|
|
|
29-10-2013 |
absolventdrept2013 | Vizitator | |
| Forum : Litigii Subiect :Consilier juridic Iasi
Fii primul care răspunde
Absolventa de drept Univ. Al. I. Cuza, promotia 2013, solicit angajare pe postul de consilier juridic sau jurist, cu capacitatea de a acorda consiliere juridica si de a formula opinii legale, - intocmi acte cu caracter juridic (contracte, acte aditionale, etc. ) precum si cereri/ actiuni in justitie; - pregati documentatia pentru inregistrarea societatilor comerciale - asigura asistenta si reprezentarea in instanta; Posed cunostinte solide privind legislatia dreptului muncii, familiei si a dreptului comercial, cunoscand de asemenea si dispozitiile legale aplicabile contractelor. Am minima experienta in domeniul dreptului civil, comercial si familiei dobandita in urma colaborarii cu un cabinet de avocatura; - exprimare corecta si fluenta in limba romana; - cunoasterea limbilor franceza si engleza la nivel avansat; - cunostinte de limba italiana, nivel intermediar; - abilitati foarte bune de comunicare si organizare; - rigurozitate si atentie deosebita la detalii; - capacitatea de a lucra cu termene limita; - rezistenta la stres si efort prelungit; A se vedea: Beneficiile oferite angajatorilor care incadreaza absolventi de invatamant superior in termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor. Informatii suplimentare si CV pe email: absolventdrept2013@yahoo.com |
|
|
|
27-10-2013 |
Marlena | Vizitator | |
| Forum : Divort Subiect :divort
Fii primul care răspunde
Buna ziua! As dori consultanta pentru inaintarea unei cereri de divort cu copil minor (2ani)!! Copil nascut in afara casatoriei!! Eu sunt casnică el liber profesionist in strainatate!!motivul divortului este maltratarea psihica (jigniri, acuzatii, amenintari) precum si consumul excesiv de bauturi alcoolice in urma care nu odată au urmat si maltratarile fizice pe care nu leam declarat de frica lui!! Nu este o decizie de moment ci de mult gandita insa nu vreau sa pierd copilul iar el ma ameninta cu moartea ca nu voi scapa de el niciodata, si ca pot pleca dar fara copil lucru pe care nu il voi accepta niciodata, el face parte din o familie deformata, frati cu antecedente penale, ca si el deasemenea un tata cu probleme alcoolice iar el este mereu plecat in strainatate!!! Eu sunt nascuta in galati si am o familie in sanul caruia copilul ar trai foartr bine!!va rog frumos nu conteaza onorariul stiu ca nu este un proces simplu, nu vreau sa se ajunga la politie insa avand in vedere agresivitatea lui daca va fi nevoie voi urma indeaproape pasii dumneavoastra numai ptr binele copilului!! Nu vreau sai fac nici lui rau stiu ca regreta toate faptele insa 9ani am suportat acuma nu mai pot!! |
|
|
|
|